DY4110-3016 13

VOOR SLECHTS € 89.00

Read on...

 

Trendy titaniummontuur in een duifblauwe nuance.

VOOR SLECHTS € 59.40

Read on...

 
DC7017-Shadow

VOOR SLECHTS € 49.00

Read on...

 

De DC6903 van Derek Cardigan is een bril die met zijn smaakvolle design associaties oproept met elegant geklede dames op een cocktailparty, ergens in het begin van de jaren '60. Derek Cardigan is een merk dat de juweeltjes uit de designgeschiedenis eruit weet te pikken om zijn schitterende brilmonturen vorm te geven. De DC6903 is een bril die qua vormgeving uitgaat van klass…

VOOR SLECHTS € 34.30

Read on...

 

Vlot en stijlvol montuur met een tijdloos design. De zachte vormen en zeer smaakvolle kleurstelling geven een vriendelijke uitstraling. De donkergrijze tint gaat op elegante wijze over in een meer transparante kleur grijs. De zilverkleurige, metalen details geven deze bril net dat beetje extra.

VOOR SLECHTS € 49.00

Read on...

 

Krachtig kunststof montuur in het klassieke Wayfarer-design. De bruine buitenkant harmonieert met de transparante lichtbeige binnenkant, wat het montuur een opvallend moderne look geeft.

VOOR SLECHTS € 34.30

Read on...

 

Krachtig kunststof montuur in het klassieke Wayfarer-design. De petrolblauwe buitenkant harmonieert met de transparante lichtbeige binnenkant, wat het montuur een opvallend moderne look geeft.

VOOR SLECHTS € 34.30

Read on...

 

Vintage kunststof montuur met transparante diepblauwe tinten. Smaakvol ontworpen montuur met stijlvolle metalen accenten op de veren.

VOOR SLECHTS € 34.30

Read on...

 

Een gedurfd op de jaren 1950 geïnspireerd kunststof montuur met een retro-feel. Dit montuur heeft een korte neusbrug, wat ervoor zorgt dat het montuur strak en diep op de neus zit. De voorkant met schildpadmotief en de zachtroze transparante randen geven het montuur een krachtige, vrouwelijke look.

VOOR SLECHTS € 29.40

Read on...

 

Een vintage kunststof montuur met een prachtige kleurstelling met een bruin gemêleerde buitenkant en framboosrode binnenkant. Ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een moderne retrolook.

VOOR SLECHTS € 34.30

Read on...

 

Een op de jaren 1950 geïnspireerd unisexmontuur met een zwarte buitenkant en donkerblauwe binnenkant. In combinatie met de kleine metalen details op de veren straalt dit montuur een klassieke retrolook uit.

VOOR SLECHTS € 49.00

Read on...

 

Een kunststof montuur met een vrouwelijke design, bruin gemêleerde voorkant en roze binnenkant. De veren zijn verfraaid met geëtste lotusbloemmotieven.

VOOR SLECHTS € 29.40

Read on...

 

Een modern kunststof montuur in donker chocoladebruin. De bruine kleur wordt transparant in het onderste deel van het montuur. De combinatie van kleuren en de rechthoekige vorm geven het montuur een moderne, spannende look.

VOOR SLECHTS € 29.40

Read on...

 

Rechthoekig kunststof montuur in transparante grijstinten die langzaam vervagen tot bruin. Dit montuur met zijn eenvoudige design straalt een harmonieuze en klassieke look uit.

VOOR SLECHTS € 29.40

Read on...

 

Rechthoekig kunststof montuur in transparante bruintinten die langzaam vervagen tot oudroze. Met de gele binnenkant en het eenvoudige ontwerp straalt het montuur een harmonieuze, klassieke look uit.

VOOR SLECHTS € 49.00

Read on...

 

Daysoft Uv zijn eendagslenzen die de ogen beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Daysoft Uv is speciaal ontworpen met een "zachte" rand en is verkrijgbaar in zeer hoge en zeer lage sterktes.


Eendagslenzen kunnen een dag worden gedragen en moeten na elk gebruik worden weggegooid. Volg altijd de aanbevelingen voor gebruik en behandeling die uw opticien u geeft.

VOOR SLECHTS € 15.12

Read on...

Daglenzen
 

Daysoft SILK zijn extra dunne eendagslenzen die de ogen beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Daysoft SILK is speciaal ontworpen met een "zachte" rand en is verkrijgbaar in zeer hoge en zeer lage sterktes.


Eendagslenzen kunnen een dag worden gedragen en moeten na elk gebruik worden weggegooid. Volg altijd de aanbevelingen voor gebruik en behandeling die uw op…

VOOR SLECHTS € 16.72

Read on...

Daglenzen
 

Bij de Dailies Total 1 Multifocal van Alcon gaat het om daglenzen waarbij alleen het beste goed genoeg voor u is. De unieke technologie achter deze lenzen biedt u een product dat qua comfort en kwaliteit lastig te verslaan is. De lenzen zijn de eerste op de markt met een geoptimaliseerd watergehalte; van 33% tot meer dan 80% in het lensoppervlak. Hierdoor beschikken de conta…

VOOR SLECHTS € 41.60

Read on...

Daglenzen
 

Dailies Total 1 is de allernieuwste silicone hydrogel daglens van CIBA Vision. Dailies Total 1 heeft een fantastische zuurstofdoorlatendheid, en maakt het dragen van de lenzen prettig en comfortabel.

Dailies Total 1 heeft een uniek zuurstofdoorlatend vermogen, dat ontstaat doordat het watergehalte varieert van 33% in het midden van de lens, tot ruim 80% aan de buitenkant. Dit…

VOOR SLECHTS € 30.40

Read on...

Daglenzen
 

Dailies AquaComfort Plus Multifocal van de contactlenzenproducent Alcon zijn multifocale daglenzen die uw presbyopie (ouderdomsverziendheid) corrigeren en uw ogen een fantastisch draagcomfort bieden. Met Dailies AquaComfort Plus Multifocal ziet u scherp op alle afstanden, veraf en dichtbij. Deze Dailies AquaComfort Plus Multifocal hebben namelijk hetzelfde design gekregen al…

VOOR SLECHTS € 28.00

Read on...

Daglenzen